Khalid Amakran x Flowerdales

Khalid is een van de meest getalenteerde mensen die ik ken. Niet alleen als fotograaf. Hij blijft zich, ook als het weer een keer niet lekker gaat, ontwikkelen. Er is altijd een groter plan dat voor hem ligt. Er is altijd een Khalid 5.0.

Dat grotere plan hebben we samen gesmeed, stap voor stap werken we daar naar toe. Want het maken van beeld is niet altijd voldoende, je moet de agenda niet volgen, maar agenda-setting durven te zijn. Dan werk je aan een toekomst, niet alleen voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen.

© Khalid Amakran

Bnadem is het grote project waar Khalid de komende jaren in allerlei verschillende vormen aan werkt. Deel 1 zie je tot januari 2024 in Museum Gouda.

Zo nu en dan een dosis Flowerdales ...

Voor Khalid maak ik offertes, planningen, benader ik de media, werk ik aan de lange termijn,  ik geef Khalid zo nu en dan een noodzakelijke dosis Flowerdales en ik denk mee met alle mogelijkheden en onmogelijkheden. Hocus, pocus, en nu focus!

error: Content is beschermd!