Marwan Magroun x Flowerdales

Als Fotograaf des Vaderlands maakt Marwan Magroun tot 2025 zijn beeld van Nederland, een beeld vol liefde, veerkracht, intimiteit en heel veel samen. Marwan is een gepassioneerde verhalenverteller die het liefst series maakt met zijn eigen enorm gevarieerde vriendenkring, met verrassend beeld dat je nog niet eerder hebt gezien. Hij stelt zichzelf en de geportretteerden intieme vragen over mannelijkheid, intimiteit, relaties, religie.

© Marwan Magroun

Op zoveel mogelijk podia vertelt Marwan over zijn missie om beeld toe te voegen aan de stereotype beelden die we al kennen. Als er zoveel op je afkomt is het fijn om regelmatig te checken of je doet wat je moet doen, als mens maar ook als fotograaf.

#iedereeninbeeld

Voor Marwan maak ik begrotingen en scherp ik de opdracht, lees ik kritisch mee met alle presentaties en media-optredens (ja ik vul ook aan …), bewaak ik de focus en roep ik heel vaak “blijf ademen, er is geen enkele reden tot paniek”.

www.marwanmagroun.nl

error: Content is beschermd!